Diskusjon:Orkanger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noen lokalkjente bør utbedre denne artikkelen betraktelig. Artikkelen er for tynn og mangler god struktur og objektivitet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Neitakk (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Enig. Wikipedia:Stilmanual/Kommuner er et godt utgangspunkt. --MHaugen 20. mar 2007 kl. 09:43 (CET)

Endringer[rediger kilde]

Forsøkte å oppdatere siden med fakta men dette er vist ikke intr for admin @bokmorten.

Endring vedr Thamshavnsbanen er høyst fakta dette kan bekreftes av Orkdal Industimuseum.

At reisetiden Trondheim Orknger er på pålydene 25 min kan bevises ved å kjøre strekningen i 80-85 km/t.

Det er også ren fakta at Orkdal Videregående Skole ligger rett nord for Fannrem, skal man være pirkete kan man si at det tilhører stedet Evjen.

Det står også opplyst om at Orkanger er sentrum. I samtlige kommue papirer er det brukt ord som ORKDALsregionen. IKKE Orkanger .

Moaamot (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 12:25 (CEST)[svar]

@Moaamot: Dette er en variant av samme innlegg som på Diskusjon:Orkdal; du har fått svar der. M O Haugen (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 12:37 (CEST)[svar]
@Moaamot: Slik jeg ser det er dette en helt riktig tilbakestilling. Det som er tilbakestilt er slik jeg ser det noen preposisjoner om jernbanestrekningen, original forskning om reisetid, en vanskeliggjøring av plasseringen av den videregående skolen for oss som ikke er lokalkjent. Hvor en jernbane begynner og slutter, kan selvsagt diskuteres, uten at jeg ser noe poeng i det. Den går mellom to punkter, slik det står i artikkelen nå. Om noe kan bekreftes av et museum, må man vise det, ikke bare si at dte kan bekreftes av dem. Det må altså referansebelegges med en utgivelse fra museet eller lignende. Det samme gjelder reisetiden. Den må bekreftes med hjelp av kildebruk, ikke bare et anslag basert på det jeg vil tro er kjøring over fartsgrensen (med forbehold om at jeg vil tro det er åttisone det er snakk om). Når det gjelder skolen, er det bedre å si at den ligger sør for Orkdal enn nord for en plass færre folk har hørt om, særlig siden skolen bærer navnet Orkdal VGS. Altså er det ingen problemer med det Bruker:Orland har gjort her, som jeg kan se. Mvh 3s (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 13:10 (CEST)[svar]
Sitat: Når det gjelder skolen, er det bedre å si at den ligger sør for Orkdal enn nord for en plass færre folk har hørt om, særlig siden skolen bærer navnet Orkdal VGS. Sitat slutt.


Vil minne admin om
At Orkdal IKKE er et sted , men en Kommune. Kommunen rommer: Orkanger, Gjølme, Fannrem, Svorkmo,Vormstad.
Dette til Orientering. Moaamot (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 16:59 (CEST)[svar]
Ja, jeg har blandet Orkdal/Orkanger, men poenget er det samme: Det er bedre å forklare beliggenheten til skolen opp mot en plass de fleste kjenner (Orkanger) enn en plass færre kjenner (Fannrem). Mvh 3s (diskusjon) 17. aug. 2015 kl. 19:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Orkanger. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2017 kl. 06:57 (CEST)[svar]