Diskusjon:Oksedyr

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Siste engringen til Bruker:Hanno kaller han litt rydding, jeg vil kalle dett sletting av viktig informasjon,blant annet at hodyrets jur har 4 spener.Hvis du mener at det finns Bovinae (Oksedyr) som ikke har 4 spener så kom med et døme på det så fjerner vi den. Ps:kansje du heller skulle fixe noen av de artiklene du har startet.Du kan td starte med siden din om okser å definere hva som sermerker denne gruppen.
Jeg har lagt tilbake forige verjon(som etter min mening ikke treng ryddeng) men endret kuas til hodyrets fordi jeg ikke vet om alle hodyrene i gruppen kalles ku. Sogning 7. sep 2007 kl. 14:19 (CEST)

«Ku» er såvidt jeg vet en betegnelse som kan brukes på hunndyrene hos alle okser. Hva mener du forresten med hva som særmerker gruppen okser? Jeg syns artikkelen ser rimelig tydelig ut. - Soulkeeper 7. sep 2007 kl. 15:46 (CEST)
Hei Sogning. Ryddingen bestod i at jeg tilpasset formateringen og stilen til wikipedia-standard. (Vi bruker f.eks. fullstendige setninger.) Hvis jeg har tatt bort for mye, beklager jeg dette. For øvrig er det ikke vanlig praksis her på wikipedia å fortelle andre brukere hva de bør bruke tiden sin på. Ellers: fint at du bidrar! Hilsen, Hanno 9. sep 2007 kl. 12:25 (CEST)