Diskusjon:Norte

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Et Google-søk indikerer at området heter Brasil Norte, men Google er ikke noen autoritativ kilde, så andre får vurdere hva som er rett, men Brasil,norte uten mellomrom kan vel ikke være riktig. Jeg stusser også over at norte ikke skrives Norte, men det er kanskje riktig? –Peter J. Acklam 2. feb 2005 kl.18:24 (UTC)

Du har rett, oppslagsordet er ikke skrevet riktig. Jeg så (en del av) feilen da jeg hadde lagret ordet, men var usikker på hvordan det skulle rettes opp. Bør det opprettes et nytt oppslag som heter "Brasil Norte" for deretter å slette "Brasil,norte" eller er det nok å bruke flytt-funksjonen i Wikipedia?
Opprinnelig hadde jeg tenkt å kalle oppslagsordet "Brasil, Norte" men ved ettertanke tror jeg ditt forslag er bedre. Janas 2. feb 2005 kl.19:57 (UTC)
Det beste er nok å flytte, og ettersom Brasil,norte neppe trengs som alternativt oppslagsord kan vel den resulterende omdirigeringssiden slettes etter flyttingen. –Peter J. Acklam 2. feb 2005 kl.20:37 (UTC)
Egentlig ingen grunn til å slette omdirigeringen. Er den først der kan det jo alltids hende at det dukker opp igjen, like greit å ha en sovene redirigering. Profoss 2. feb 2005 kl.21:39 (UTC)
Takk for innspill. Har flyttet artikkelen. Gjennomfører ikke sletting før jeg evt. blir anmodet om dette. Janas 3. feb 2005 kl.08:27 (UTC)

Ops, så ikke det med sletting. Synes uansett det er helt unødvendig med slike omdirigeringer, så jeg gidder ikke å gjenopprette dem, med mindre dere da har mye imot slettinga? Jon Harald Søby 4. okt 2005 kl.11:51 (UTC)