Diskusjon:Norgesmesterskapet i fotball for menn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:NM i fotball for menn»)


Er enig i at cup er en altfor generell overskrift (tenkte desverre ikke på dette). Vær oppmerksom på at det er en link til denne siden hos de klubbene som har vunnet cupen (Rosenborg, Fredrikstad, Odd osv.) Hvilke konsekvenser dette får ved endring av overskriften vet jeg ikke... :-(

Det resulterer bare i at linkene ikke fungerer, men de kan jeg rette opp i samme slengen.

Guaca 20. des 2004 kl.12:53 (UTC)

Det er misvisende, slik det står her, at Odd Grenland vant NM-titler før den i 2001. Klubben het da Odds Ballklubb, og det burde det også stå på listen over vinnerlag. Eventuelt burde det stå i en parantes bak at klubben vant som Odds Ballklubb.

Odd Grenland så jo som kjent ikke dagens lys før i sesongen 1995.

Benevnelsen for Odd er endret tilsvarende som for de andre lagene. PaulVIF 25. sep 2009 kl. 16:08 (CEST)

Illustrasjonene[rediger kilde]

Illustrasjonene langs høyre side av artikkelen er i liten grad direkte relevante i henhold til artikkelens innhold. Jeg mener strengt talt at hver av de bør vurderes nærmere, ettersom at få eller ingen av de hjelper artikkelen innholdsmessig. 85.200.128.34 27. sep 2009 kl. 21:06 (CEST)

Omkamp/strakkekonkurranse[rediger kilde]

Jeg kunne tenke meg at det stod litt mer her om hvordan regelverket for omkamp/straffekonkurranse har blitt forandret med årene. Og da mener jeg ikke bare i finalen, men også øvrige runder. Kronny (diskusjon) 28. sep 2012 kl. 21:53 (CEST)

Jeg mener tydeghet. Siste cupfinale med omkamp var i 1995. Første som ble avgjort på straffesparkkonkurranse var i 2009. Alle imellom ble avgjort etter ordinær tid eller ekstraomganger. Men det jeg ikke kan se står noe sted, er hvilken som er den første som hadde blitt avgjort på straffesparkkonkurranse dersom den hadde endt uavgjort etter ekstraomganger. Kronny (diskusjon) 7. jul. 2019 kl. 13:44 (CEST)[svar]

Gjentar dette. Kronny (diskusjon) 5. apr. 2022 kl. 20:14 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norgesmesterskapet i fotball for menn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 14:53 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norgesmesterskapet i fotball for menn. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 11:24 (CEST)[svar]

Om Sandefjord, og eventuelt andre sammenslåtte klubber[rediger kilde]

I avsnittet "Flest finalemøter" står det at Fredrikstad og Sandefjord har spilt to finaler mot hverandre. Men det er en sannhet med modifikasjoner. Sandefjord Ballklubb og Sandefjord Fotball er ikke det samme laget, men begge blir/ble til vanlig omtalt bare som «Sandefjord». Det er spesielt at det står i tabellen at et lag spilte finale i 1957, men når jeg klikker på lenken til dette laget, står det at det ble stiftet i 1998. Kronny (diskusjon) 7. jul. 2019 kl. 13:56 (CEST)[svar]