Diskusjon:Mygg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Mygg er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Mygg har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 24, 2008.

Interwiki[rediger kilde]

Det er et interwikiproblem her:

Håper noen med tunga rett i munnen og vett på taksonomi kan ordne opp. Mvh --MHaugen 7. jan 2008 kl. 23:05 (CET)

Det latinske navnet Nematocera er gjeldende, det er det denne (dyregruppen) artikkelen handler om. Det skal finnes i taksoboksen. Nasjonale navn er å regne som «dialekter». Stikkemygg heter Culicidae. --Halvard 7. jan 2008 kl. 23:13 (CET)
Kanskje en bot kan greie opp i dette. --Halvard 7. jan 2008 kl. 23:16 (CET)
Jeg har gått over alle, fjernet de som pekte til stikkemygg, eller erstattet de dersom Nematocera fantes. Så akkurat nå er den norske listen riktig. Så lenge det varer... --Halvard 7. jan 2008 kl. 23:41 (CET)
Jeg seg at noen (du?) har korrigert på en og de. Jeg har også tatt en rundtur til noen andre språk, og føyd til 1-2 hvert sted (for å gjøre det lettere for andres språks medarbeidere å akseptere det som en troverdig iw-lenke har jeg lagt inn lenken som no:Nematocera, så får eventuelt botene rydde opp etterpå). Nice work, av oss begge . --MHaugen 8. jan 2008 kl. 00:11 (CET)
Ja, det var meg. Trolig smart å bytte til det latinske navnet. Er fortsatt usikker på disse botene, det gjenstår å se .... Problemet er nettopp mygg -> stikkemygg. Noe lignende forekommer kanskje hos Veps -> stikkevepser. --Halvard 8. jan 2008 kl. 01:12 (CET)

Systematikk[rediger kilde]

Det står at den systematiske inndelingen følger Andersson, H. 1991. Jeg er ikke lengre sikker på det, det vil si, jeg har ikke kilden og kan kontrollere. Men jeg antar at det er riktig eller iallefall så godt som riktig. --Halvard 8. jan 2008 kl. 01:12 (CET)

Har endret til Fauna Europaea, selv om denne bare omfatter europeiske grupper. Resten er «puttet inn». --Halvard 16. jan 2008 kl. 23:34 (CET)

Ja, dette ser bra ut.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mygg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. jul. 2017 kl. 15:00 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mygg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 06:21 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mygg. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. nov. 2023 kl. 08:18 (CET)[svar]