Diskusjon:Mikhail Gorbatsjov

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Reklamene[rediger kilde]

"Etter 1991, spilte Gorbatsjov i en amerikansk Pizza Hut-reklame for å understreke at han omfavnet markedsliberalismen." Her trengs det definitivt en referanse. Jeg leste nettopp et intervju med G., og der framgikk det at han gjorde reklamene (Pizza Hut, Louis Viton) for å tjene penger, ikke som en symbolhandling for å vise at han gjorde knefall for markedsliberalismen. /Bjartewe 22. jun 2008 kl. 20:34 (CEST)

Fjernet udokumentert påstand om omfavnelse av markedsliberalismen, ref. over. Skrev inn Gorbatjovs egen begrunnelse, med kilde. G.s begrunnelse behøver ikke nødvendigvis være sann, men den er i det minste kildebelagt, så får folk gjøre en kritisk vurdering. Om noen kan dokumentere andre motiver for reklameoppdraget bør det legges inn i artikkelen. /Bjartewe 23. jun 2008 kl. 17:36 (CEST)
Slik jeg ser det er det ikke nødvendig å nevne i det hele tatt at han har spilt i en reklamefilm eller to. --Kjetil_r 23. jun 2008 kl. 17:59 (CEST)
Vel, det har blitt slått opp i en del aviser (riktignok flest amerikanske, etter et raskt søk på Google) at en tidligere kommunistleder har tjent penger på sitt navn gjennom oppdrag for flere kommersielle aktører: Pizza Hut og Louis Vuitton. Jeg er enig i at det er en parentes i G.s historie, men det bør være plass til slikt også. /Bjartewe 23. jun 2008 kl. 18:20 (CEST)

Er det ikke noe underlig å hevde at Gorby var karismatisk i motsetning til sine forgjengere? Det har da i sannhet vært noen demagoger fra sovjetunionen tidligere også...? /Elling 13. april 21:19

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mikhail Gorbatsjov. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 02:19 (CEST)[svar]