Diskusjon:Margarete Sambiria

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Den danske versjonen ble helt erstattet av den engelske versjonen. Ikke dårlig, men måtte si at det gir ettertanker om utarbeidering av artikler. Jeg hadde sett at det er mange artikler om nordiske emner som er langt bedre i engelsk enn i landet der de hadde en viktig rolle som Margarete Sambria Sprenghest i Danmark. Det er et paradoks at artikler på engelsk utenfor det aktuelle landet som Norge eller Danmark er langt mer utarbeidet og bedre enn disse hjemme.

Margarete Sambiria dessuten er hensynsløst. Hun støttet hertug Albrekt av Braunschweig i hans overgrepene på Skåne og hadde plaget et kloster som var i strid med en av hennes venner ved å spise ut munkene som måtte besørget hele 1 600 mann. Men det er godt at det er en norsk artikkel om denne fascinerende kvinnen som var aktuelt visekonge av Estland fram til hennes død og det var først etter hennes død Erik Klipping måtte signerte håndfestningen som var presset på ham av stormennene. Hun var kanskje Østersjøens dronning... Varulv2468 1. sep 2007 kl. 04:53 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Margarete Sambiria. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 07:22 (CEST)[svar]