Diskusjon:Maggie Gobran

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Blant de største hjelpeorganisasjonene[rediger kilde]

Det har vært litt frem&tilbake mht. om Stephen's Children er den (kanskje) største hjelpeorganisasjonen i Midtøsten, så jeg har lagt inn formuleringen «blant de største». Dette er et problematisk felt, siden svært politisk/religiøse organisasjoner som Hamas og Det muslimske brorskap tradisjonelt også har drevet utstrakt humanitær virksomhet (og brorskapet er selvsagt meget eldre enn Stephen's Children). Asav (diskusjon) 12. sep 2012 kl. 00:22 (CEST)

Kan det tenkes dette med «største» er noe som stammer fra nominasjonen? Ser i nominasjonsbrevet at det der denne gang skrives: «organisasjon som etter all sannsynlighet er Midtøstens største diakonale, fattigdomsrettede prosjekt.» De to kvalifikasjonene «diagonal» og «fattigdomsrettet» snevrer inn feltet betydelig i forhold til artikkelens formulering om «humanitære hjelpeprosjekt». Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 12. sep 2012 kl. 17:17 (CEST)
Vet ikke. Det må vel være den største diakonale organisasjonen, siden det kristne nærværet vel ikke er så betydelig, skulle jeg anta. Men jeg er redd slikt raskt kan utvikle seg til et hvepsebol når man begynner å spekulere i hva som er «humanitært» eller «ideologisk» i denne konteksten, så jeg tror det er et poeng å vise en viss varsomhet med tanke på formuleringene. Asav (diskusjon) 12. sep 2012 kl. 22:34 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Maggie Gobran. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. mar. 2018 kl. 16:19 (CET)[svar]