Diskusjon:MX3000

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det står at "MX3000 kjører i trevognstog." MX kjører i seksvognstog også.... 80.212.23.82 10. aug 2007 kl. 11:37 (CEST)

Godt poeng. ser admin har rettet det opp. innrømmer gladelig at teksten der bare ble klippet inn fra T-banen i Oslo :-) - Yosh 11. aug 2007 kl. 01:58 (CEST)

Tror dere blander sammen sett og tog. Vognene er koblet sammen tre og tre. Men togene består av enten ett eller to sett, dvs 3 eller 6 vogner.

Strømforbruk[rediger kilde]

Jeg har rettet litt på teksten som sa noe om kraftig reduksjon av strømforbruket. Dette er ikke korrekt. Strømforbruket kan reduseres, men det forutsetter at det befinner seg et annet tog i nærheten som kan ta opp energien fra det bremsende toget. Nettet er nemlig ikke kontruert for å føre energien tilbake til Hafslunds nett, det benyttes av et annet tog på samme trafokrets. Dette fører til at i perioder med lav trafikk har ikke togene mulighet for å gjenvinne energien, men svir den i stedet av i store motstander under togene. Ramskjell 11. feb 2009 kl. 09:12 (CET)

Tilbakestilling av 100 km/t - samt litt om revisjon[rediger kilde]

En ip-adresse hadde lagt inn noen litt merkelige endringer, bl.a. en hastighet på 100 km/time. Ikke mulig å finnen noen spesifikasjon som sier at dette er riktig. En engelske artikkelen diskuterer farten grundig og oppgir 70 km/t. Hvis dette skal endres så bør det fremlegges en kilde som viser at dette faktisk er tilfelle. Det var mye råtne lenker i artikkelen og det bør ryddes. For den interesserte fant jeg: Oslo Vognselskap AS spesifikasjoner for MX3000 trevognsmodul Oslo Sporveier, informasjonsbrosjyre om NYE MX3000-VOGNER TIL OSLO: , denne artikkelen kan kanskje både utvides og få opptil flere kilder. Stallo (diskusjon) 6. mar 2013 kl. 20:26 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen MX3000. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 16:48 (CEST)[svar]