Diskusjon:Liste over tildelinger av Medaljen for edel dåd

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mulig god liste?[rediger kilde]

Dette virker som en ganske så utfyllende liste, kan det være en mulig kandidat for god liste? Eneste forbedring jeg kan se er eventuelt å dele opp tabellene på tiår, så det blir lettere å navigere mellom de, da kan en jo legge inn overskrifter som da vises på innholdsfortegnelsen. mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 28. sep 2012 kl. 22:37 (CEST)

Listen er så lang at den er tung å laste (og arbeide med). Jeg har vurdert om den kanskje bør deles i to artikler, en for tildelinger 1905 til 1939 og en fra 1940 og til i dag. Videre inndeling på tiår vil også kunne lette navigering og lesing. Om det blir gode lister som resultat, vet jeg ikke helt. Bakgrunn for tildeling mangler i mange tilfeller, og det er et stort arbeid å grave fram dette. Vennlig hilsen, Ordensherre (diskusjon) 30. sep 2012 kl. 11:13 (CEST)
Det er nok mye arbeide som må gjøres, samtidig er det en svært interessant sak, det gir jo et tverrsnitt av samfunnet. Bra at du har delt listen, men jeg tror det kan være bra å dele den enda mer, f.eks fem og fem år, det vil forenkle bidrag fra utenforstående.
Kan det være at vi kan mobilisere lokale historielag til å delta i dette, dvs grave i utgaver av gamle aviser? Vi har jo samarbeid både med Norsk lokalhistorisk institutt og Norsk kulturråd og som et langsiktig prosjekt med å dokumentere hverdagens helter kan det være at vi får med ildsjeler som kan fylle ut de hvite flekkene?
En tanke, hva med å ha en ekstra kolonne for bilde? Eventuelt også oppgi sted vedkommende kommer fra i kolonne for nasjon? Uansett, bra tiltak å begynne på denne listen! mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 30. sep 2012 kl. 12:59 (CEST)

Tabellen for tiden etter 2010 bør deles pr tiår[rediger kilde]

Jeg kan det ikke teknisk. Om noen som er bedre enn jeg på redigering kan gjøre det, blir det mer konsistent. Halvorf (diskusjon) 16. mar. 2024 kl. 12:16 (CET)[svar]

Utført ///Mvh. 1000mm (diskusjon) 16. mar. 2024 kl. 13:15 (CET)[svar]