Diskusjon:Liste over byer i Portugal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sortering[rediger kilde]

Sorteringen fungerer ikke. Det går ikke å skrive 14 775, man må bruke {{sorterbar|14775}} osv. For datoene må man bruke {{sorterbar dato}}. Mvh Kjetil_r 4. apr 2010 kl. 17:47 (CEST)

Jeg har gjort datoene sorterbare. I den forbindelse har jeg sjekket datoene opp mot pt:Anexo:Lista de cidades em Portugal por data de criação. For følgende byer var det uoverensstemmelser, som noen med tilgang til gode kilder gjerne kan dobbeltsjekke: Amadora, Oliveira de Azemeis, Albufeira, Mangualde, Montemor-o-Novo, Gafanha de Nazare. I tillegg er jeg usikker på hvilken av Vila Baleiro og Porto Santo som er bynavn/kommunenavn/øynavn. Til slutt lurer jeg på om det er riktig at Fiães skal sorteres etter Figueira da Foz. Tallene har jeg ikke gjort sorterbare, da de uansett virker utdaterte. Jeg er også usikker på hvordan de er utregnet. Mvh. Wikijens 4. apr 2010 kl. 22:15 (CEST)
Jeg stusser også litt på befolkningstallene. Jeg laget en liten tabell på Portugal#Urbanitet basert på data fra [1], men der er det tildels kraftige avvik fra denne listen. Det mest ekstreme avviket jeg finner er Gaia, som har blitt halvvert fra Liste over byer i Portugal til bevoelkerungsstatistik.de. Jeg tror vi må sjekke dette opp imot andre kilder. Kjetil_r 5. apr 2010 kl. 00:20 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over byer i Portugal. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2017 kl. 16:38 (CEST)[svar]