Diskusjon:Liste over Italias statsministre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Liste over Italias statsministre er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


--M O Haugen (diskusjon) 3. jan. 2018 kl. 11:53 (CET)[svar]

Wikipedia Liste over Italias statsministre har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 16, 2020.

Ville det her vært bedre å legge bildene enten i tabellen, eventuelt i et eget billedgalleri?--Trygve N. (diskusjon) 13. sep 2012 kl. 21:41 (CEST)

Ja, jeg liker dette oppsettet. – Danmichaelo (δ) 13. sep 2012 kl. 23:27 (CEST)
En god idé, jeg begynner å arbeide med dette i min egen sandkasse.--Trygve N. (diskusjon) 15. sep 2012 kl. 11:47 (CEST)
Oppgradering foretatt, forhåpentligvis til det bedre. Tabellene blir ikke like brede, men jeg forstår dessverre ikke hvorfor. En nyanse klarer jeg heller ikke å lage nemlig å dele den midtre rubrikken, slik at datoene for de enkelte regjeringsskiftene vises. Notene kunne vært litt mer elegant laget, også.--Trygve N. (diskusjon) 23. sep 2012 kl. 14:36 (CEST)
Absolutt til det bedre – den ble kjempefin! Tabellene ble faktisk nesten akkurat like brede i vinduet mitt, men ser at hvis jeg gjør vinduet litt mindre eller litt større, blir de ulike :) Tror det er litt vrient å fikse når de er i forskjellige avsnitt... med mindre man setter bredden lik 100%, men da vil den første stange i {{ItaliaPolitikk}}-boksen. Jeg delte opp datoene for regjeringsskifter i den første tabellen, men må ta en pause nå før jeg går i surr med alle datoene :) – Danmichaelo (δ) 23. sep 2012 kl. 22:59 (CEST)