Diskusjon:Disneys klassikere

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Disneys klassikere er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


--M O Haugen (diskusjon) 11. jan. 2020 kl. 06:13 (CET)[svar]

Wikipedia Disneys klassikere har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 43, 2021.

Villdyr/The Wild skal ikke inkluderes[rediger kilde]

Selv om det står noe annet på ryggen til norske DVD-utgivelser, regnes ikke dette som en Disney-klassiker, selv ikke av Disney selv. Dette er en av Disneys offisielle sider: http://www.ultimatedisney.com/ultimateclassics.htm

The Wild er derimot oppført på denne siden: http://www.ultimatedisney.com/ultimateanimated.htm

Dette må kun anses som et forrestningstriks, og er ikke en del av den offisielle listen. 84.48.35.203 3. feb 2008 kl. 09:53 (CET)

Dinosaur[rediger kilde]

Bør Dinosaur legges inn i lista slik at filmene får lik nummerering som den på engelsk wikipedia? Ovesen (diskusjon) 9. apr. 2014 kl. 19:56 (CEST)[svar]

Norske Disney klassikere vs. Amerikanske Disney klassikere[rediger kilde]

Burde vi lage et skille mellom disse to? Her har det foregått mye redigering og diskusjon frem og tilbake på siden. Av en eller annen grunn så har de norske utgivelsene ikke med Dinosaur, Frost 2 og Raya. Forklaring på Dinosaur er forsåvidt grei, men er det noen som vet hvorfor Frost 2 og Raya ikke har blitt nummerert på de norske utgivelsene? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Jrnico (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)