Diskusjon:Liberalt forskningsinstitutt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det var en sak i pressen på dette. Men kildeløs negativ omtale er ingen tjent med. Kilder bør fremskaffes og nøyaktighetsanførselen fjernes. Jan@brogger.no 5. jul 2006 kl.20:29 (UTC).

Artikkelen er lagt inn av en anonym bruker fra IP-nummer 80.239.22.144 som er et webmail-grensesnitt for [[1]. Brukeren (eller samme IP-nummer) har bl.a. også redigert Stein Erik Johansen , Sosialantropologisk Institutt, NTNU, Øyvind Eikrem, Fredrik Barth. Jeg antar at han har tilknytning til eller interesse for disse tingene. Spacebar er en nettkafe i Trondheim, men gitt bruk av webmail-grensesnitt kan han være mange steder fra. Jan@brogger.no 5. jul 2006 kl.20:38 (UTC)

Jeg kjenner ikke saken, men du skal ikke bekymre deg for å slette. Brukeren du henviser til ser ut til å være konsekvent POV og ute på en eller annen (uforståelig) vendetta, så selv om du (ut ifra brukernavnet ditt) er posisjonert synes jeg du kan redigere eller foreslå sletting uten å ta hensyn til den opprinnelige teksten. Det er ikke andre brukeres oppgave å "pynte" på artikler som i utgangspunktet ikke fortjener det. Hadde det vært en navngitt bruker hadde saken stilt seg annerledes. Altså: Jeg foreslår at du enten foreslår hele artikkelen slettet, eller føler deg fri til å redigere den som du vil. Pertn 6. jul 2006 kl.08:29 (UTC)