Diskusjon:Kulturelle studier

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg forstår ikke hvorfor et studium må ha en engelsk tittel: Cultural studies. Hvis det heter Kulturstudier mister det da øyeblikklig sitt innhold? --Finn Bjørklid 14. feb 2007 kl. 02:01 (CET)

Jeg er litt usikker. Cultural studies er det anerkjente fagordet som brukes blant norske fagfolk, men kulturstudier er en fin oversetting. Så spørsmålet er om man skal ha en oversetting som ingen bruker eller den engelske.

Jeg er enig at norsk wiki burde være en pådriver for å bevare norske uttrykk, men når det kommer til en uttrykk som egentlig aldri brukes på norsk blir jeg litt usikker. --Petter Hansen 14. feb 2007 kl. 10:37 (CET)

Denne bør ha sin engelske tittel da det er en helt spesiell retning. Kulturstudier vil gi en helt annen mening. Cultural studies er bygget på bl.a. semiotikk, sosiologi og postmodernisme. Det er utgitt en rekke bøker med artikler av de forskjellige forskerene som er tilknyttet dette området. --Nina 14. feb 2007 kl. 10:58 (CET)
Se på den svenske interwikilenken: http://sv.wikipedia.org/wiki/Kulturvetenskap dette er noe helt annet og viser at dette begrepet ikke kan oversettes fordi vi har andre fagtradisjonenr på dette området. --Nina 14. feb 2007 kl. 11:13 (CET)
Enig med Nina.Denne er i slekt med: «Behaviorisme er en retning innen psykologien som - - » som jo er «godt norsk» for innvidde. ;)--Bjørn som tegner 14. feb 2007 kl. 11:43 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 6 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kulturelle studier. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 03:13 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kulturelle studier. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. okt. 2017 kl. 20:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kulturelle studier. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. apr. 2019 kl. 05:58 (CEST)[svar]