Diskusjon:Kuba (park)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Koordinater[rediger kilde]

Denne artikkelen hadde hatt godt av koordinater. Jeg prøvde å se etter den på gule sider-kartet, men legger ikke inn koordinatene selv siden jeg ikke er 100% sikker på hva som blir Kuba. —Kjetil_r 26. apr 2009 kl. 11:21 (CEST)

Jeg la nå inn koordinater, med [1] som kilde. —Kjetil_r 19. mai 2009 kl. 02:15 (CEST)[svar]

Koordinatene peker på Grünerhagen, så vidt jeg kan se. Kuba ligger fra Maridalsveien der Telthusbakken kommer ut og over elva til Marselis' gate (fra Grüners gate til Helgesens gate). Helge Høifødt 19. mai 2009 kl. 15:40 (CEST)[svar]

Jeg endret til dette; ble det riktig nå? —Kjetil_r 19. mai 2009 kl. 16:00 (CEST)[svar]
NESTE SPØRSMÅL : Hvordan FINNER vi koordinater? M.a.o. hvilke online kartverk gir koordinater i det format vi kan entre i Wikipedia? Antar uten videre at vi ikke behøver å reise rundt med en GPS for å finne ut av det ...TorSch 19. mai 2009 kl. 15:49 (CEST)[svar]
Selv bruker jeg Google Maps og Hjelp:koordinater.js. Se om du finner ut av det, spør meg på hjelp på diskusjonssiden min om du trenger hjelp. —Kjetil_r 19. mai 2009 kl. 16:05 (CEST)[svar]
Ja, det ble riktig. Helge Høifødt 19. mai 2009 kl. 16:08 (CEST)[svar]

Feilaktig flytting[rediger kilde]

Denne flyttingen fra Kuba til Grünerhagen ballpark må være feil. Grünerhagen omfatter basketbanen øst for siloen, mens Kuba er området på begge sider av broen over Akerselva, på østsiden mellom elva og Marselis gate. Grünerhagen ligger på østsiden av M.g. Hva er kilden til at Kuba heter Grünerhagen ballpark? Helge Høifødt 17. jun 2010 kl. 22:22 (CEST)

Enig med du. Mvh Mollerup 17. jun 2010 kl. 22:40 (CEST)
Flyttingen ser ut til ikke å ha støtte i kilder og navnebruken er ukjent. Google-syretesten returnerte ett treffpå en facebookside, og null treff i retrievers medeiarkiv, selv med åpent søk på begge ordene[2]. nsaa (disk) 17. jun 2010 kl. 22:54 (CEST)
Det er riktig at Grünerhagen ballpark kun er området øst for elva. Jeg beklager at jeg skapte litt kaos med flyttingen av denne siden, men dette området er tydelig merket ved dette navnet dersom man drar dit. Vonsk 18. jun 2010 kl. 13:21 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kuba (park). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 03:05 (CEST)[svar]

Ikke nøytral påstand[rediger kilde]

I artikkelen står det nå "Diskusjonen er trolig avgjort" og "Disse kartene (...) angir at dette nok er forklaringen."

Kilden det vises til, er en privatpersons leserinnlegg i Aftenposten. Slik det står nå argumenterer artikkelen for, og konkluderer på vegne av, dette debattinnlegget. Det holder vel at denne teorien presenteres på linje med de andre teoriene?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kuba (park). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. feb. 2021 kl. 08:52 (CET)[svar]