Diskusjon:Korketrekkeren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Referanse på bakkens lengde[rediger kilde]

Referansen er sikkert riktig nok, men den er likevel ikke godt nok dokumentert. Hvis den som har målt det opp bruker malen «cite web» (tror jeg), skal det være mulig å bruke html-siden man får når man velger til og fra som referanse. Jge velger å tilbakestille til TR om en dag eller to. --Teodor 5. feb 2012 kl. 01:44 (CET)


Jeg kan ta en tur i bakken med en GPS en dag og ta et mål. :-) Men den metoden jeg brukte for å måle til 2500m tror jeg ikke kan "linkes til" uten videre. Kan jeg gjøre en framedump av kartet med oppmålt strekning, og så uploade som en .jpg og så linke til det som en referanse? Hva trengs. Tallet er rett, men jeg har ingen "formell" dokumentasjon. Store Norske Leksikon sier "ca 2 km". Men det er nok fra Frognerseteren og ned til Midtstuen (ikke fra Frognerseteren Stasjon som jeg målte fra) så da er det jo et definisjonsspørsmål på hvor Korketrekkeren starter og slutter også da. Arnesten 6. feb 2012 kl. 04:13 (CET)

Nei, det blir ikke enkelt... Tidligere var kartene på nett basert på at GPS-koordinatene sto i selve nettadressen Nå er det bare java, tror jeg. Det kan hende at et slikt bilde er OK, men så er vel selve kartbildet ofte beskyttet. Du kan kanskje bruke openstreet map. Hvis du GPS-registrerer hele ruten og uploader på openstreet, er det mulig at man der kan vise hele distansen når loggen er highlightet.
Beklager at jeg gjør det vanskelig for deg... Har bare sett hva som skjer med slike ting som gjerne kalles «originalforskning». Alt må dokumenteres med andre kilder så sant det ikke er såkalt alment kjent. Som at Oslo er hovedstaden i Norge. --Teodor 6. feb 2012 kl. 13:44 (CET)

Korketrekkeren[rediger kilde]

Korketrekkeren ble ikke brukt som Bob bane under OL 1952. Denne lå lenger øst og startet rett nedenfor sportsresturanten på Frognerseteren. Den gikk rett østenfor og parralelt med øverste del av Akebakken som nå er skiløype. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 194.192.22.33 (diskusjon · bidrag) 19. okt. 2014 kl. 15:00 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Korketrekkeren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 00:55 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Korketrekkeren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. feb. 2021 kl. 03:57 (CET)[svar]