Diskusjon:Knallgass

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Knallgass er en del av underprosjektet Kjemi, som søker å øke antall kjemi-relaterte artikler og utbedre kvaliteten på eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
KStubb Stubb Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Kstubb-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Feil. Rystende opplysning: "Knallgass av hydrogen og oksygen brukes ved sveising." Tror ikke mange ville være villig til å prøve. Riktignok ble det gjort i starten med forferdelig resultat, men hydrogen ble byttet med helium eller en annen inert gass. Jeg stryker setningen slik den står nå. Dette usignerte innlegget ble skrevet av SOA (diskusjon · bidrag) 14. feb 2007 kl. 23:51 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)


Har prøvt å lage eit liten skjerebrennar ved hjelp av elektrolysecelle. Men det var ikke lett å hindre tilbakeslag når det var blandet Oksygen i gassen HEHE.... Smeller noe sinsykt.......

Oksygen øker forbrenningen, dette i kombinasjon med hydrogen som har ein høg brennhasighet er ikke lett å styre... Dette usignerte innlegget ble skrevet av Ospen (diskusjon · bidrag) 21. jul 2008 kl. 20:13 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)