Diskusjon:Kjartan Fløgstad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Eldre innlegg[rediger kilde]

Stykket om brennbart debatten her, får det til å høyrest ut som om Fløgstad tapte debatten. Dette er feil; Fløgstad vant knusande over Hans Fredrik Dahl, Lars Roar Langslet og Finn-Erik Vinje. Han hadde det faglege grunnlaget på si side.

I grunn er det ganske frekt å sitte å påstå at ein tilfeldigvis har misforstått kven som var nazistar under krigen, sånn som Langslet gjer. Når det tjenar hans eigne interesser som riksmålsbrukar so sterkt, so har han motiv. Det same gjeld Vinje. Og Dahl som har terga på seg andre norske historikarar for tøvet sitt, dette er ikkje den første pamfletten som har retta harmen imot han. Kven er det du i dag høyrer som argumenterer om "den uunngåelige seier" og "bokbrenning er bra"? Krekling 2. aug 2008 kl. 21:10 (CEST)

Infoboks[rediger kilde]

nevner ikke Nordisk råds litteraturpris for 1978. 46.212.46.92 12. apr. 2016 kl. 15:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kjartan Fløgstad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mai 2019 kl. 14:10 (CEST)[svar]