Diskusjon:Kimba the White Lion

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor det engelske navnet? Norsk eller japansk burde brukes her.

Om det finnes en norsk utgivelse med norsk navn så kan det brukes, om ikke bør det japanske navnet brukes, med en oversettelse til norsk. KEN 16. jan 2009 kl. 16:17 (CET)

Hvorfor blei det tilbakestilt?[rediger kilde]

Hva var vitsen med å tilbakestille endringene jeg gjorde? Det er en anime, så det bør ikke være noe problem i at det ligger i kategorien anime. Og jeg gjorde påstanden på slutten litt mindre spekulativ. Hvorfor blei det tilbakestilt? PeterL 18. okt 2009 kl. 00:44 (CEST)

Jeg la ikke merke til kategorien; beklager – jeg har lagt den inn igjen. Den påstanden, derimot, gjorde du bare litt mer diffus. Se (den ferske) WP:UUU. ;-) Jeg vil heller fjerne denne påstanden; er det et alternativ? — the Sidhekin (d) 18. okt 2009 kl. 00:50 (CEST)
Nå har jeg vært på engelske wikipedia og funnet en referanse på det der, som i tillegg til å si AT noen hevder det, også sier HVEM som gjør det (animation buffs). Dette er forresten et ord jeg var usikker på hvordan jeg skulle omsette. PeterL 18. okt 2009 kl. 01:16 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kimba the White Lion. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. des. 2021 kl. 00:33 (CET)[svar]