Diskusjon:Kharijitter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det mulig å danne en ny kategori, hvor diverse sekter blir inndelt innenfor hoved-kategorien islam. Imranal 6. des 2006 kl. 16:50 (CET)

Ja, det er selvsagt mulig, men da bør vi på forhånd vite noe om hvor mange artikler en slik kategori vil omfatte. Dessuten tror jeg det er lurt om alle forslag og drøftinger om Kategori:Islam og opprettelse av underkategorier i den, foregår på Kategoridiskusjon:Islam. --MHaugen 6. des 2006 kl. 17:46 (CET)
Kunne du vennligst opprette den, eller skal jeg bare sette forslag o.l i den? --Imranal 6. des 2006 kl. 19:07 (CET)
Du kan skrive forslag i Kategoridiskusjon:Islam. Foreløpig synes jeg ikke at det er så mange artikler at det er uoversiktelig verken i Kategori:Islam eller i Kategori:Islams historie. Men kanskje burde noen artikler fra Kategori:Islam flyttes til Kategori:Islamsk teologi? --MHaugen 6. des 2006 kl. 19:21 (CET)
Noen kunne også gå i kategorien "akida" en:aqeeda. Jeg vil ha litt problemmer på dette feltet.(det er litt avansert)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kharijitter. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. sep. 2021 kl. 13:10 (CEST)[svar]