Diskusjon:Kamphund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Kamphunder»)

Moderne kamphundererere[rediger kilde]

Her står det navnet på mange raser som ikke nødvendigvis er moderne kammphunder. Dessuten er den mangelfull, og de som står der er ikke alle kamphunder engang! F. eks Cane Corso og Boerboel eller hva disse navnene skrives, som er vakthunder. Ya' know 1. feb 2010 kl. 18:33 (CET)

Ang tag.[rediger kilde]

Var innom artikkelen av nysgjerrighet, og fant den litt svakt fundert. Gjennomgående mangler det kilder, selv om det virker som at den som har skrevet det har peiling. Tidvis setter også forfatteren selv sammen forskning, og i tillegg er fraser som "det er viktig å huske at" "Disse tidlige formene for kamphunder må ikke på noen måte tas til inntekt for de kamphundrasene som dukket opp fra 1800-tallet og framover," "Det skal nevnes at kynologer og forskere stort sett er enige om at det ikke eksisterer farlige hunderaser. " Her må det kilde til, samt språkendring. Hele avsnittet "Moderne kamphundraser og forbud mot slike" må kildebelegges. Fremstår som partsinnlegg.

Jeg har ikke peiling på temaet. Derfor jeg gikk inn på wikipedia, så jeg håper noen andre tar bryet med redigeringen. Som den fremstår nå er ikke dette noen leksikonkilde å stole på. --Pertn (diskusjon) 15. jun. 2014 kl. 23:06 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kamphunder. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 16:47 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kamphund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. feb. 2023 kl. 20:15 (CET)[svar]