Diskusjon:Julius (sjimpanse)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg foreslår at denne flyttes til f.eks. Julius (ape), og at siden Julius brukes til artikkel om navnet med pekere til kjente personer (som tre paver og Julius Cæsar). Cnyborg 31. mai 2005 kl.14:10 (UTC)

God idé, jeg stiller meg også bak denne idéen. Profoss 31. mai 2005 kl.14:21 (UTC)
Enig, bortsett fra at Julius (sjimpanse) er et bedre navn, siden Cæsar og pavene formelt også er aper (i likhet med deg og meg). --–Duffman 31. mai 2005 kl.14:25 (UTC)
Hehe. Jeg tenkte bare at ape var kortere og greier, og det blir vel knapt noen misforståelser. Cnyborg 31. mai 2005 kl.14:48 (UTC)


Er det virkelig nødvendig å «sitere» navnet til «Julius» hele tiden? Det er jo navnet hans, eller? Haakon 26. nov 2005 kl.22:02 (UTC)

Enig med at det ref. til Julius ( sjimpanse ). Ang. benevnelse på pave og keiser som ape, bør vel dette spesifiseres til Homo Sapien Sapiens, siden ape er et gansek stort begrep, sett i forhold til Primatologi. Carl Chr. Glad

Hvorfor omtales ikke konspirasjonsteorien om at Julius har vært død i mange år og at det er en stand-in ape som i dag har plassen hans i dyreparken ?Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.48.90.50 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Julius (sjimpanse). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. jul. 2019 kl. 21:39 (CEST)[svar]