Diskusjon:Jaguar

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
hei sann!

er det noen som vet om det er sant at jaguarer ikke kan brøle?? har lest det på internet, men siden virket ikke så seriøst at det gjør noe...hehe!

skal skrive stil om jaguaren så det hadde vært fint om noen kunne svare så fort som mulig. =)

hilsen cho

Wikipedia er ikke et spørre-sted, men for å gjøre et unntak: den eneste jaguaren som ikke kan brøle er bilen. 139.115.80.167 7. okt 2005 kl.11:57 (UTC)
Med gasspedalen nede brøler da også bilen så det holder <g>, så vi kan vel konkludere med at alle jaguarer kan brøle. Katten hører jo til og med blant de såkalte brølende kattene. Tbjornstad 7. okt 2005 kl.12:24 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jaguar. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 06:08 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jaguar. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. feb. 2023 kl. 07:54 (CET)[svar]