Diskusjon:Idrett i Storbritannia

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Grad av «utdypning»[rediger kilde]

Jeg har nettopp startet artikkelen. Det var fordi jeg hadde lyst til å skrive om det, særlig fotball. I «oppgaver» (for WP:UD) står det at utdypende artikler være utdypende, ikke stubber. Jeg, derimot, synes det er slitsomt med så lange artikler akkurat nå (er veldig sliten her på WP) og ønkser ikke lage den ferdig. Jeg kan imidlertidig lage #Fotball utfyllende. Minner om et sitat jeg har sett på en:WP:

«You don't have to make an article perfect, you just have to make it better»

Håper det er greit (??). Ha videre god skrivning på UD! Marcus 6. jun 2006 kl.14:42 (UTC)

Uleksikalsk og språkvask[rediger kilde]

Zerblatt, vil du forklare hvorfor du har merket den med malene? Det har vært diskusjon før og foretrukket at man bør gi grunn og sette seg inn i en artikkel før man merker den fort med slike merker. Allikevel, jeg er ikke sur for det. Du skal vite at jeg ikke er helt ferdig, men at også andre er invitert til å skrive. (jeg kan ikke ha en UD-artikkel for meg selv.) Takk. Marcus 7. jun 2006 kl.06:14 (UTC)

Fjernet merkene. Zerblatt, jeg håper vårt kommende (gode :o) )forhold ikke bare er at du merker mine artikler med slike tager (slik du har gjort). Ha en fin dag, alle sammen! Marcus 7. jun 2006 kl.14:30 (UTC)

Jeg endret formuleringen fra «har sitt opphav» til «antas å ha sitt opphav» fordi det i hvert fall for golfs vedkommende ikke er sikkert at idretten oppsto her. Det kan eventuelt skilles mellom idretter som man vet sikkert at har sitt opphav i Storbritannia, og dem man antar at har det. Zerblatt 7. jun 2006 kl.17:50 (UTC)

Ja. Jeg vurderte å fjerne det da det er ikke noe særlig kilder. Så så jeg at Cnyborg hadde skrevet det, så gjorde jeg det samme. Og; når det gjelder de utdypende artikler: Under Idrett i Storbritannia er ikke Rugby det samme, men Rugby i Storbritannia. Derfor bør det lenkes i overskriftene, fordi det blir korrekt, og utdypende artikler ala rugby i Storbritannia. Marcus 7. jun 2006 kl.19:48 (UTC)
Ok, jeg gjorde det slik bare for å få lenkene vekk fra overskriftene. Men da foreslår jeg at vi heller vente med å lenke til teksten er på plass, og så kun lenker til dem i den flytende teksten, slik som er vanlig. Zerblatt 7. jun 2006 kl.20:00 (UTC)