Diskusjon:Herregården i Larvik

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Herregården»)

«Arkitektur i Norge» som egen kategori[rediger kilde]

Vi har ikke noen kategorisering etter land når det gjelder arkitektur. Av den grunn foreslo jeg å legge artikkelen i en generell kategori: Arkitektur. Bruker:Krg er tydeligvis uenig i det og har sikkert en grunn for det, så jeg vil ikke gå i noen krig med krg for å unngå en rød lenke i kategoriene under Herregården (Larvik), men spør om han vil forklare hvorfor han lager en slik ny kategori, ikke minst sett i lys av at vi her på wp har en rekke bidragsytere som er svært opptatt av arkitektur og som hittil ikke har laget en slik kategori. --Harald Haugland 12. mar 2007 kl. 00:20 (CET)

Kategori:Arkitektur har en rekke underkategorier bla. Kategori:Bygninger som og har Kategori:Herregårder hvor denne artikkelen ligger. Jeg syns heller at vi skal opprette Kategori Herregårder i Norge og legge alle norske i denne. Arkitektur er et relativt vidt begrep så jeg kan ikke se nødvendigheten i å ha arkitektur i alle land når monumentene kan legges i med spesifikke kategorier som forklarer hva monumentet er for noe.--Nina 12. mar 2007 kl. 00:54 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Herregården. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 14:12 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Herregården i Larvik. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 23. apr. 2019 kl. 19:51 (CEST)[svar]