Diskusjon:Helikopter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen om helikopter bærer preg av å være skrevet av en person som ikke har peiling, full av feil og svært dårlig språk. Den er vel mest sansynlig oversatt av noen som ikke kan noe om helikopter? Er det fritt fram for retting? Her er et eksempel på dårlig språk: "Politiet utnytter helikoptret til det fulleste, i enkelte land." Her er et eksempel på en graverende feil: "......... gjennom helikoteret, hvor den står på en girløs motor." Det finnes vei ikke noe helikopter i verden som ikke har gir. Det er mange flere meningsløse utsagn som bør rettes opp. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.203.81.236 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er bare å begynne å rette. --–Duffman 30. nov 2005 kl.16:54 (UTC)
OK, da skal jeg printe ut artikkelen, rette opp det jeg mener er galt og så laste det opp senere i kveld eller i morra. Buddybox 30. nov 2005 kl.16:58 (UTC)
Jeg har gjort et forsøk på å rette opp feil, samt organisert artikkelen en del. Det er fremdeles en del fakta jeg er usikker på, så det ville vært fint om noen ville kikke litt nærmere på det hele. Blant annet er dette med "girløs motor" noe jeg ikke forstår hva Bruker:ThorRune har ment med. Men i denne revisjonen fra 19. november 2005 er det lagt til en lenke til radiostyrt helikopter – en hobbyartikkel laget av samme bruker. Jeg tolker derfor "girløs motor" som noe som refererer til modell-helikoptere og tar derfor vekk denne "informasjonen". Jeg henviser også spesielt til artikkelen om rotorer, men vet ikke om det som står der bør integreres med helikopter-atikkelen på en måte. --Profero 24. mai 2006 kl.08:35 (UTC)
Problemstillingen er fortsatt aktuell, men et forsøk på å starte med noen forslag til justering av mer grunnleggende karakter ble kontant slettet. Betyr det at artikkelen er bra som den er? Mvh Deltaker 8. aug 2009 kl. 23:33 (CEST)
Det var nok dessverre meg, det. Jeg så bare på det blå på differansen at dette virket som krøkkete språk («, som i tillegg til å holde bladene fast og gir muliget for at de kan bevege seg uavhengig av hverandre og i ulike plan.» Virket som en veldig ufullstendig setning...), samtidig som jeg så at dette var første redigering for et nytt brukernavn. Så jeg så ikke på resten. Shame on me... Paaln 8. aug 2009 kl. 23:51 (CEST)


Det var sikkert forbedringspotensiale - og bare en rask begynnelse. Jeg prøver på nytt når jeg får tid, det er flere forhold som etter mitt skjønn fortjener oppussing. Norge er tross alt et helikopterland! Mvh Deltaker 9. aug 2009 kl. 00:07 (CEST)