Diskusjon:Grand danois

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg skal sende en e-post til innehaveren av granddanois.hchh.net der jeg spør om denne teksten er kopiert inn hit med tillatelse. Kjetil Ree 4. feb 2006 kl.13:20 (UTC)

Har nå fått svar fra Holten, det var riktig at hun la den inn selv. Kjetil Ree 4. feb 2006 kl.16:24 (UTC)

Hei

Det stemmer det. Jeg har mer også om dere vil ha det. Dette var kun historien om rasen. Syns siden deres er veldig bra og søkte i dag opp Grand Danois og så at det ikke lå noe unner rasen :-) Seriøst av dere å spørre! :-) Veldig bra.

Med vennlig hilsen

Hege-Charlotte Holten

Omskrivning 1. juni 2006[rediger kilde]

Etter en helhetsvurdering har jeg valgt å skrive om artikkelen om grand danois, og følge standarden jeg har benyttet meg av for de andre rasene jeg har skrevet om, fordi jeg savnet noen elementære teorier omkring hundens opprinnelse, og fordi mye av det som sto der fra før er omdiskutert, spesielt i vitenskaplig sammenheng, uten at dette kom klart fram. Detaljer omkring rasestandarden er også bevisst utlatt, delvis fordi dette er et felt som tilhører NKK og kan endre seg på sikt, og delvis fordi at denne informasjonen alt finnes på raseklubbens egne nettsider.

Kan hende har jeg redigert hardt, men den tidligere versjonen finnes i historikken og kan hentes fram der. Om vesentlig raseinfo skulle være uteglemt kan også den redigeres tilbake derfra, men dette bør ikke være omdiskuterte eller utdaterte emner uten at dette kommer klart fram i teksten. Tbjornstad 1. jun 2006 kl.18:07 (UTC)