Diskusjon:Gen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kopiert innhold[rediger kilde]

Betydelig utvidet i går, desverre basert på kopiering to artikler i forskning.no (denne og denne). Jeg har på den anonyme brukers diskusjonsside bedt om en avklaring om vedkommende selv har opphavsretten. Uten tilbakemelding mener jeg artikkelen må tilbakestilles til situasjonen før utvidelsen. --Frodese 21. nov 2007 kl. 19:40 (CET)

Dette er grunnleggende gymnaspensum og burde ikke skape noe problem mht opphavsrett. Det skulle være fort gjort å feie over med språkvask. --SOA 21. nov 2007 kl. 20:01 (CET)
Se medlingen nedenfor. Fei over med språkvask, eller la den stå inntil noen andre gjør det. Vi møter dette bidraget fra en Universitetet i Bergen med stor takknemlighet. Bjoertvedt 20. sep 2010 kl. 22:08 (CEST)

Forskningsformidling[rediger kilde]

Denne artikkelen er skrevet som ledd i forskningsformidling ved Universitetet i Bergen. Forskere og studenter har skrevet artikkelen som ledd i den populære forskningsformidlingen som hører med i all god forskning. På vegne av Wikimedia Norge vil jeg berømme og takke Institutt for Informatikk, og seks stipendiater i bioinformatikk og molekylærbiologi, for deres eksemplariske bidrag til fri kunnskap i Norge. Mvh, Bjoertvedt 20. sep 2010 kl. 22:05 (CEST), sekretær i Wikimedia Norge.

Setningskluss[rediger kilde]

"Derfor ligner avkom mye på sine foreldre, som ligner på foreldrene sine igjen." Et avkom som ligner på foreldrene, men også ligner på foreldrene?

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2017 kl. 20:30 (CEST)[svar]