Diskusjon:Gödels ufullstendighetsteoremer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 9. oktober 2012, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Ufullstendighetsteoremet er faktisk misvisende å kalle denne artikkelen fordi det finnes to teoremer per litteratur. LFOlsnes-Lea (diskusjon) 20. sep 2012 kl. 21:01 (CEST)

Jeg hadde også kopiert inn hele den engelske versjonen inn i den norske delen som falt den norske Wikipedia ledelsen tungt for brystet. Det tenkte jeg på som et generelt forslag, men "man" fant at det var "litt grovt" og kunne ikke aksepteres selv om noen hadde satt igang å oversette den engelske teksten. Ellers kunne man jo tenkt seg at beflokningen "tok ut to stykker hver" og plutselig så kunne den norske vært like stor som den engelske eller noe... Vel, vel... Det har skjært seg litt like mye som jeg mistenker at overskriften her er satt ved en "idiot" som skal sende denne artikkelen på skraphaugen fordi jeg skriver her eller noe. LFOlsnes-Lea (diskusjon) 20. sep 2012 kl. 21:05 (CEST)

Når du lagrer, så blir innholdet publisert umiddelbart og synlig for all verden. Det hjelper da ikke at du holder på å oversette teksten. Et tips kan være å legge den engelske teksten inn på en underside av brukersiden din (f.eks. Bruker:LFOlsnes-Lea/kladd) og jobbe med den der. Alternativt må du sette inn {{Arbeid pågår}}. – Danmichaelo (δ) 6. okt 2012 kl. 02:55 (CEST)
Takker så mye, mister! Det skal jeg huske i fortsettelsen. LFOlsnes-Lea (diskusjon) 6. okt 2012 kl. 05:06 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gödels ufullstendighetsteoremer. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. mai 2022 kl. 10:58 (CEST)[svar]