Diskusjon:Forus flyplass

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hovedrullebane[rediger kilde]

Jeg har ingen tro på at denne har vært fem kilometer. Har du sitat/scan av kart fra referansen? Btd 10. jun 2008 kl. 14:11 (CEST)

Den ville i så fall gått over bakkar og berg nesten til Sandnes sentrum, se illustrasjon. Jeg anslår den til å ha vært ca. to km, og stoppet der vi ser næringsområdet slutter i dag (ved Løwenstrasse – logisk nok). Btd 10. jun 2008 kl. 14:27 (CEST)

Jeg er helt enig. Ved nærmere undersøkelse viser det seg at kilden ikke er korrekt. Jeg bruker boka "Der Atlantikwall in Norwegen: Festung Stavanger" som referanse. Er litt usikker på om jeg kan legge ut kilden, men jeg har laga en røff skisse av flyplassen på Wikimapia. To kilometer ser ut til å være et bra anslag for lengde. Spielhaug 26. jun 2008 kl. 12:04 (CEST)

Hovedrullebanen var ca. 1800 meter lang. Men "Løwesrasse" - taxebanen mellom Sola og Forus, var ca 5km. Det er nok bare en missfortåelse ute og går her.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.108.219.133 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hvor er alt innholdet blitt av ? Det som etterhvert var blitt til en utfyllende historie om Forus Flyplass, med en rekke bidragsytere med kunnskaper på forskjellige områder som gjorde denne artikkelen nærmest komplett, er redigert ned til et innholdsløst ingenting. Ren nettvandalisme.