Diskusjon:Flat coated retriever

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Her er det forandret fakta, noen må sjekke det og det må kilder til. Marcus 9. sep 2006 kl. 08:33 (UTC)

Jeg har lagt inn egenprodusert informasjon som er sjekket mot kilder. Frank H. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.108.165.101 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du må legge til kildene du har brukt, slik at det er mulig å kontrollere at det ikke er avskrifter, ellers blir siden trolig tilbakestilt. Tbjornstad 25. jan 2007 kl. 11:00 (CET)

Opphavsretten til denne artikkel er ingen problem[rediger kilde]

Hvis du leser artikkelen så vil du se at kildene er referert. Jeg har 20 års erfaring med rasen, sitter i sentrale verv i Norsk Retrieverklubb og er jaktprøvedommer for retrievere. Artikkelen ble i utgangspunktet skrevet av meg til en norsk bok om flatcoated retrievere. Frank H. (Kilder:"Joan Masons ”Flatcoated retrievers Today”, Brenda Phillips ”Flatcoated retrievers” og Dr. Nancy Laughtons ”The review of the Flatcoated retriever")

Det er i såfall flott Frank, men vi trenger allikvel kildehenvisninger til innholdet. Teksten bør dessuten legges til ennenfor den standard (oversskrifter) som er benyttet for artikkeler om hunder. Om du trenger hjelp til dette, kan du ta det opp på denne siden eller på min debattsside. Tbjornstad 15. feb 2007 kl. 08:57 (CET)
Med all respektBjornstad, jeg mener at det viktigste i Wikipedia er at innholdet er fyldig, korrekt og informativt. At innholdet jeg har delt med leserne ikke passer inn i din mal mener jeg ikke skal forhindre at den kan publiseres. Innholdet i artikkel er skrevet av meg - jeg er derfor kilden. Jeg har ingen problem med å skrive meg selv inn som kilde - der jeg henviser til andre kilder kan jeg gjøre dette tydeligere.
Du må forstå at når innholdet avviker såvidt mye fra det normale og dessuten ikke samsvarer med standarden her på Wiki (ikke min standard), så blir det stilt spørsmålstegn ved kildehenvisninger. Dersom stoffet er publisert må slike være med, om det ikke er publisert eller alminnelig akseptert, har det ingen ting her å gjør. Tbjornstad 15. feb 2007 kl. 09:09 (CET)
Ingen problem, jeg kan innarbeide endringene i malen. Når det gjelder kilder så lurer jeg på hvilke kilder som er brukt på innholdet som ligger ute i dag. Jeg skal sørge for at alle aktuelle kilder blir lagt inn i artikkelen.
Du trenger ikke oppgi kilder for stoff som er allment akseptert. Det er imidlertid viktig å oppgi kilder til omfattende stoff, slik at alle kan verifisere at det ikke er snakk om brudd på noens kopieringsrettigheter. Husk at Wiki kun skal ha stoff og bilder som kan brukes fritt av alle, også i kommersiell sammenheng. Kilder kan du legge til slik i teksten: <ref>skriv inn kilden her, men vær nøye med å oppgi den skikkelig</ref>. Jeg oppretter et eget avsnitt for kilder, der eventuelle henvisninger vil dukke opp av seg selv. Spør oss om det er noe du lurer på. Glem ikke å signere alle innlegg på diskussjonsssider. Tbjornstad 15. feb 2007 kl. 09:33 (CET)

Beskyttet[rediger kilde]

Siden ble i dag beskyttet for endringer av uregistrerte brukere, fordi endringene ikke har vært i samsvar med standarden. Omfattende endringer kan diskuteres på denne siden. Tbjornstad 15. feb 2007 kl. 09:05 (CET)

Ombeskyttet siden til kun redigering av aministratorer, fordi retningslinjene for redigering ikke har blitt fulgt. Det har ikke latt seg verifiserre om innholder var copyvi eller ikke, så siden ble også tilbakestilt til en tidligere versjon. Endringer kan diskuteres her. Tbjornstad 15. feb 2007 kl. 10:59 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Flat coated retriever. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. aug. 2019 kl. 22:32 (CEST)[svar]