Diskusjon:Eris (dvergplanet)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Eris (dvergplanet) er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
C-nivå Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå start på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Høy Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av høy prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

  1. C-nivå Denne artikkelen er på start-nivå. Det vil si det er en artikkel under utvikling, som er langt fra komplett og som mangler pålitelige referanser. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
  2.  Denne artikkelen er av høy prioritet, det vil si artikkelen bør inkluderes i alle statiske versjoner av Wikipedia (type papirutgivelse, CD-ROM, DVD-ROM).
  3.  Denne artikkelen inneholder påstander som trenger kildehenvisninger, enten fordi de er kontroversielle eller vanskelige å verifisere. Slike påstander kan bli fjernet. Kommentarer som er blitt anført: Påstanden om at det med dagens teknologi vil ta et lite romskip 30 år å nå denne planeten bør kildebelegges.. Når en opprydning er foretatt kan parameteret |trenger referanser=.... settes til blankt.
  4.  Denne artikkelen er blitt lenket til fra en eller flere eksterne medieorganisasjoner:
    1. Mathisen, Ida Hilde (23. januar 2014). «Dvergplanet spyr ut vanndamp, men forskerne vet ikke hvorfor». dagbladet.no. 
    2. Brustad, Line (27. august 2015). «NASA: - Dette avslører nye detaljer om den spennende dvergplaneten». dagbladet.no. 
  5.  Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:

Jeg velger å flytte denne artikkelen til Eris (dvergplanet) ut i fra et ønske om standardisering av formatet for dvergplaneter. Jeg viser til eksempelet Ceres (dvergplanet) og til Diskusjon:Pluto.--AT 20. aug 2007 kl. 20:25 (CEST)

Grunnen til at jeg ikke flyttet den til bare Eris er at gudinnen av samme navn antakelig bør ha forrang, eller at det i hvert fall bør være en pekeside.--AT 20. aug 2007 kl. 21:22 (CEST)

Ja, for all del, damene først (: – EivindJ 13. des 2007 kl. 13:21 (CET)
Fint det, men det var nok ikke det jeg henviste til denne gangen. For fremtiden bør jeg nok prøve å gjøre ting i rett rekkefølge:-)--AT 13. des 2007 kl. 13:44 (CET)

Jeg rettet redirigeringsopplysningen så den i det minste gir mening, men siden det henvises til er ikke-eksisterende, og jeg er i tvil om tv-serien oppfyller kravene til en egen norsk wikipedia-artikkel. Gikk den ikke kun på satelitt/kabelkanaler i Norge?--AT 13. des 2007 kl. 13:37 (CET)

Er det ikke bedre å oppgi avstander i solsystemen fra Sol (Helios). Jorden beveger seg tross alt rundt solen og selv om 1AU, nesten 150 millioner km er lite, er det noe, og det kan bli 2AU. :-) --Tahele 29. mai 2009 kl. 15:31 (Oslo time)

Deler av artikkelen er utartet til debatt og bør skrives om. — Jeblad 29. mai 2009 kl. 15:42 (CEST)[svar]