Diskusjon:Erich Priebke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Teksten slik den foreligger i den første revisjonen av siden er hentet fra en skoleoppgave jeg skrev til faget "Nyere historie" 3.året (VKII) på Allmennfaglig linje ved Sotra videregående skole. Kildene mine var for det meste artikler jeg sporte opp på nettet via google. Noen av kildene jeg brukte (mulig de er utdatert) var følgende:

Kilder:[rediger kilde]

Bøker:[rediger kilde]

Internett-adresser:[rediger kilde]

Hele oppgaven slik den forelå (med bilder) finner dere på min hjemmeside: [1]. Det er ikke mulig for meg å laste opp bildene til artikkelen til denne siden ettersom de mest sannsynlig er kopibeskyttet og ikke kan brukes til GNU-lisensiering.

Mendalus 15. des 2003 kl.16:36 (UTC)


Artikkelen har blitt utbedret, utvidet og oppdatert en del. Skoleoppgavepreget er forhåpentligvis også blitt redusert. Det vil ellers bli en utfordring for fremtidige bidragsytere å få artikkelen omformet slik at den blir mer av en Priebke-biografi fremfor en artikkel om Priebke-saken.

Generalstaben 1. jul 2006 kl.15:40 (UTC)

Statute of limitations[rediger kilde]

The article on Erich Priebke in the English Wikipedia is apparently a translation of this Norwegian article. Does it also (apparently) incorrectly claim that there is a statute of limitations for murder? This is at least not true in most countries. --Espoo 14. jun 2011 kl. 21:04 (CEST)