Diskusjon:Elin Nordegren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Slettediskusjon
Denne siden har tidligere vært nominert for sletting.
Se tidligere diskusjon(er) før du nominerer artikkelen for sletting igjen:

Omdirigering etter slettediskusjon[rediger kilde]

Det er blitt gjennomført en delvis fletting av denne artikkelen med Tiger Woods, samt deretter en omdirigering. I slettediskusjonen som medførte denne avgjørelsen, var det 8 stykk som talte for at artikkelen skulle beholdes med flere gyldige og gode argument. At da artikkelen allikevel blir fjernet bør straks omgjøres og så får de som ønsker en annen løsning bringe temaet inn for Tinget som vel der man avgjør saker av mer prinsippiell betydning. nsaa (disk) 27. des 2008 kl. 17:01 (CET)

Enig med Nsaa, det er 8 etablerte brukere som har gått inn for å beholde denne artikkelen, og da skal den etter det regelverket vi har for slettediskusjoner beholdes. Jeg går ut fra at en utenforstående admin/byråkrat tar fatt i dette og tilbakestiller artikkelen så feilen som er gjort kan korrigeres, om noen så er misfornøyd med får vedkommende heller gå inn for å endre ordlyd i nevnte regel. Ulf Larsen 28. des 2008 kl. 09:18 (CET)
At det ikke var hold i argumentene teller dermed ikke? Noorse 28. des 2008 kl. 15:40 (CET)
Nei, for «hvis flere uttaler seg mot sletting og presenterer vektige argumenter bør artikkelen i regelen beholdes». Det skal med andre ord svært gode argumenter for å slette slike. Det holder ikke med «ser ingenting i denne artikkelen som gjør den leksikonverdig». Mvh Mollerup 28. des 2008 kl. 15:56 (CET)

Til Noorse: På slettesiden står følgende: «For sletting av sider det kan være tvil om bør det i regelen kreves konsensus; hvis minst én etablert bruker har alvorlige innvendinger mot skal man være noe forsiktig med å slette, hvis flere uttaler seg mot sletting og presenterer vektige argumenter bør artikkelen i regelen beholdes.»

Her er det da åtte etablerte brukere som har markert at de ønsker å beholde artikkelen, blant de en byråkrat, en admin og en forhenværende admin. At KEN da går inn og fletter artikkelen synes jeg er vel drøyt og det er helt på sin plass at det ble omgjort. Din påstand at det ikke er hold i argumentene er nettopp det, en påstand. Om du, KEN eller andre er misfornøyd med regelverket så står det dere fritt til å fremme endringsforslag, inntil slike er diskutert og eventuelt vedtatt så forventes det at dere (som alle andre) forholder dere til det regelverket som er og følger det. Ulf Larsen 28. des 2008 kl. 16:01 (CET)

Slettet på nn[rediger kilde]

Artikkelen er nå slettet på nynorsk WP grunnet: «å vere gift med ein kjendis gjer deg ikkje leksikonverdig». På engelsk WP er det tre kapitler om Elin, 1. om familien, 2. forholdet/ekteskapet til Tiger Woods, 3. nakenfotoskandalen, om bilder som viste seg ikke å være av Elin likevel. Jeg mener fremdeles at en artikkel om henne har ingenting på et leksikon å gjøre. KEN 23. jun 2009 kl. 21:55 (CEST)

Det er jo bare å nominere for sletting igjen det. Tviler dog meget sterkt på at oppfattelsen i samfunnet har endret seg siden sist. Hun har bred internasjonal mediedekning over lang tid for flere forskjellige saker. nsaa (disk) 24. jun 2009 kl. 06:44 (CEST)
Enig med begge: Dette har ingenting på et leksikon å gjøre, men jeg tviler på at en ny slettediskusjon vil hjelpe, særlig siden den forrige ikke konkluderte med å beholde artikkelen. Se også gjenopprettelsen. Så vidt jeg kan se, eksisterer denne artikkelen fordi ingen andre har tatt på seg å effektuere resultatet av slettediskusjonen, og selv KEN gav opp etter to forsøk ... — the Sidhekin (d) 24. jun 2009 kl. 08:11 (CEST)
Igjen, gjennomfør en ny slettenom.om man ønsker artikkel ut. At noen på nn først fjerner nakenfotosaken, og så ser en annen at artikkelen bare inneholder at hun er konen til, ja da forstår jeg at den slettes. nsaa (disk) 24. jun 2009 kl. 13:41 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Elin Nordegren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. jul. 2019 kl. 11:51 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Elin Nordegren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. feb. 2023 kl. 09:40 (CET)[svar]