Diskusjon:Elektromagnetisk stråling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Plutselig ble denne bare bokmål ja? Hm!

Håvard Andersen 5. feb 2005 kl.20:22 (UTC)

Jeg reverterte den, ettersom den bare var oversatt fra nynorsk uten at det var lagt til noe nytt som kunne forsvare slikt. Cnyborg 5. feb 2005 kl.20:52 (UTC)
Jeg mener at denne artikkelen straks reverteres til siste versjon av Verdlanco. Da han utvidet artikkelen oversatte han den til nynorsk fordi det ser ut som om det er hans hovedmål. etter det jeg ser er alle endringer gjort etter dette bare oversettinger og tilbakestillinger av mellom nynorsk og bokmål. Martin 5. feb 2005 kl.21:16 (UTC)
Fikset. Revertering fungerer bare med siste bruker, og det var brukt to forskjellige IP-adresser - derfor hoppet den ikke langt nok tilbake. Så ikke det da, men har nå manuelt lagt inn Verdlancos siste versjon. Cnyborg 5. feb 2005 kl.21:20 (UTC)
Det samme er nå gjort med kvantemekanikk, har revertert den og lagt inn forklaring på den anonyme brukeren diskusjonsside. Cnyborg 5. feb 2005 kl.21:31 (UTC)
Såvidt jeg har forstått er Ulfs hovedmål bokmål, men hvis han vil skrive på nynorsk her så er det ingen som skal forhindre ham i det. Wolfram 5. feb 2005 kl.21:43 (UTC)

Jeg ser noen forskjeller på bølgelengden på oversikten i denne artikkelen, og deres egne respektive artikler. Dette bør ryddes opp i. Jeg har med dette merket den som unøyaktig, grunnet dette punktet. Chrtsta 19. des 2006 kl. 23:48 (CET)

Det står at energien i elektromagnetisk stråling bestemmes av frekvensen, det er vel en sannhet med modifikasjoner. Iht ligningen stemmer det, men med tanke på hva elektromagnetiske bølger er, er det galt.


Hvorfor er det bare "gamma-stråling" som har intern lenke på seg av hele "listen på elektromagnetisk stråling" nedenfor? Jeg kunne tenke meg at man kan få nytte av intern lenke på alle de 7 punktene.


" Eksempler på elektromagnetisk stråling er:

   * gamma-stråling
   * røntgen-stråling
   * UV-stråling (ultrafiolett stråling)
   * synlig lys
   * infrarød stråling / varmestråling
   * mikrobølger
   * radiobølger

" Thymo 22. apr 2008 kl. 23:03 (CEST)