Diskusjon:Det utdanningsvitenskapelige fakultet (UiO)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Copyvio?[rediger kilde]

Nå har jeg forsøkt å oversette fra nynorsk til bokmål, men det meste som står i artikkelen virker direkte hentet fra fakultetets egen hjemmeside. Det blir kanskje å regne som copyvio? Vennlig hilsen, Ordensherre 25. sep 2011 kl. 15:08 (CEST)

Jeg har forsøkt å skrive om teksten noe nå, men er ikke sikker på om det ble nok (se en:WP:Close paraphrasing). Det hadde forøvrig vært fint om en admin kunne ha rensket revisjonshistorikken fra copyvio. --Eisfbnore {diskbidrag} 25. sep 2011 kl. 15:49 (CEST)
Denne og denne endringen gjorde susen. Jeg har spurt Edorfbir om hen kan slette deler av revisjonshistorikken. --Eisfbnore {diskbidrag} 25. sep 2011 kl. 17:10 (CEST)
Takk, du gjorde et fint forsøk og stilte et relevant spørsmål, men jeg synes artikkelen fortsatt var såpass lik i utforming og disposisjon at jeg kuttet den ned til noen hovedpunkter samlet under historie. Neste spørsmål er hva utdanningsvitenskap er for noe. Er det et annet ord for pedagogikk, eller noe mer? Forsøkte å søke kunnskap om det, men ble ikke noe klokere, selv etter en tur innom en svensk evalueringsrapport. Vennlig hilsen, Ordensherre 25. sep 2011 kl. 17:14 (CEST)