Diskusjon:Det svenske ostindiske kompani

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Om språkvask og korrektur[rediger kilde]

En eller annen synes tydeligvis ikke at denne artikkelen er bra nok. Det er jeg helt enig i - og siden jeg har skrevet mesteparten av den vet jeg og litt om den. MEN - hvorfor ikke gå inn og forbedre den?

Vedkommende bruker har ikke lagt noen kommentar på brukersiden, og det er således ikke mulig å se hva hun/han mener er dårlig. For min del har jeg skrevet artikkelen på engelsk og norsk, jeg har tatt bilder av kopien bygget på bakgrunn av originalen, som selskapet sendte til Kina, har kjøpt en bok om selskapet i et svensk antikvariat for å skaffe mer viten om selskapet osv. Igjen - vedkommende som har vært inne og lagt inn "trenger språkvask" har ikke engang lagt inn noe i kommentarfeltet. Jeg er imponert over innsatsen!

Det er en mengde dårlige artikler på Wikipedia, og jeg synes brukere som ikke har annet å gjøre enn å kaste rundt merkelapper med stubber, trenger språkvask osv bør vurdere å begynne å jobbe med artiklene, eventuelt gå og kjøpe seg et papirleksikon og la oss som gjør noe her i fred. Ulf Larsen 9. des 2005 kl.16:17 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Det svenske ostindiske kompani. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. apr. 2023 kl. 06:41 (CEST)[svar]