Diskusjon:Sykkeldekk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Dekk (sykkel)»)

Egen side om sykkeldekk[rediger kilde]

Denne siden inneholder nesten ingen informasjon. Det står mye mindre om dekk her enn i sykkel-artikkelen. I sykkelartikkelen under dekk er en lenke hit, derfor forventer man en spesialartikkel om saken. Artikkelen bør derfor enten strykes, eller utvides til å bli en fornuftig kilde om sykkeldekk. KjellElec 10. sep 2010 kl. 13:54 (CEST)

Hva med å roe ned tonen litt? Artikkelen er stubbmerket. Du kan jo evnt utvide. Den engelske eller tyske artikkelen er godt utgangspunkt for leksikalsk materie. Keanu 12. sep 2010 kl. 14:55 (CEST)
Jeg vet da ingenting om sykkeldekk. Det var derfor jeg var glad for å finne en spesialartikkel om emnet, som altså viste seg å være tom. Stubb-taggingen hadde åpenbart ikke ført til noe og er slett ikke et adekvat substitutt for faktisk innhold, særlig i en encyklopedi. Hva var feil med tonen min? KjellElec 13. sep 2010 kl. 13:16 (CEST)
Hvis du vil hjelpe andre slik at de i fremtiden vil finne en god artikkel om sykkeldekk her kunne du jo begynne med å oversette den engelske artikkelen, feks ta ett avsnitt av gangen. Jeg kan korrigere feil som evnt måtte oppstå, og kan sikkert ta noen avsnitt jeg også. Det er ofte bedre for utviklingen av en artikkel om man er to om den enn én. :-) Keanu 13. sep 2010 kl. 14:12 (CEST)