Diskusjon:Cathrine Larsåsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

4.35 er ikke lenger "nåværende" rekord. Men grunnet referansemalene som er benyttet blir redigering så uoversiktelig at jeg ikke går inn og retter.

Videre er milepælseksjonen vinglete; årene kommer med siste år øverst. Da burde også siste hendelse ligget øverst, men nå er det et virrvarr der siste hendelse i et gitt år ligger underst, i andre øverst. Det er sikkert en tanke bak dette ettellerannet sted, så derfor blir garantert feil samme hvordan jeg redigerer her. Derfor sier jeg bare fra, så får noen som er komfortable med referansemaler fjerne/rette avsnittet om 4.35 uten at det blir rødskrift av siteringsfeil under Referanser... Pål N. 28. aug 2011 kl. 03:17 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Cathrine Larsåsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. jul. 2017 kl. 06:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Cathrine Larsåsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 13:58 (CEST)[svar]