Diskusjon:Buddha

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette blir feil[rediger kilde]

Siddharta Gautama må få egen artikkel, han var den første Buddha, men det har vært mange etter han. Det vil si at Buddha og Siddharta Gautama må ha vær sin artikkel (som på f.eks en:wp) --KEN 2. okt 2011 kl. 17:01 (CEST)

Dette er artikkelen om Gautama, den Buddha som grunnla buddhismen. I tillegg trenger vi kanskje en artikkel om Buddha (tittel) el.l., som det sikkert er raskest å oversette fra sv:Buddha (titel). Mvh M Haugen 2. okt 2011 kl. 17:05 (CEST)
Ja, en slik artikkel hadde gjort seg. Det er en av artiklene som eksisterer på flest språk, men ikke på norsk (jf. d:Q7055). --Wikijens (diskusjon) 18. mar 2013 kl. 13:14 (CET)
Siddharta Gautama regnes ikke som den første Buddha, det har i prinsippet vært uendelig mange før ham. Det har heller ikke vært noen ny Buddha etter ham, Maitreya Buddha regnes som den neste som skal komme etter at læren etter Siddharta Gautama er glemt. CoffeeBean 2. april 2013 kl. 00:19 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Buddha. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 08:54 (CEST)[svar]