Diskusjon:Bitten Eriksen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 28. april 2012, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Objektivitesmerke[rediger kilde]

Artikkelen er merket med objektivitetsmerke, det er fint om det kommer innspill på hvordan artikkelen kan omformuleres så objektivitetsmerket forhåpentligvis etterhvert kan fjernes. Mvh - --DYWIKI (diskusjon) 21. jun 2012 kl. 12:33 (CEST)

  Nå er artikkelen korrekt og, og objektivitets merket kan kanskje fjernes? Kan jeg fjerne det ? 

Hvis ingen svarer meg her i diskusjonen, så fjerner jeg det bare ? Mvh --DYWIKI (diskusjon) 7. jul 2012 kl. 12:16 (CEST)

Det virker ikke som det er noen objektivitetsproblemer med saken (forutsatt at de faktiske påstandene er korrekte, selvsagt), men artikkelen er jo fullstendig uten referanser! Den bør merkes {{referanseløs}}, spesielt siden det dreier seg om en biografi. Asav (diskusjon) 7. jul 2012 kl. 14:41 (CEST)
Det står refanranse på siden, til artikllene i D2 og til Annemor Sundbøes bok. Ikke som linker, men som referanser i teksten. Det som står her om strikkemønster, stemmer korrekt nå. Andre ting, vet ikke jeg noe mere om enn det jeg selv har lest her på Wikipedia. Mvh--DYWIKI (diskusjon) 4. aug 2012 kl. 17:24 (CEST)