Diskusjon:Bevisst drømming

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i mai 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Årsaker og avsløringer[rediger kilde]

Siden klardrømmer er sjeldnere enn drømmer flest, kunne det vært interessant å drøfte mulige forklaringer på fenomenet, og noen praktiske eksempler. Og i tillegg til at man kan endre handlingen og huske den etterpå, så kan man i en klardrøm lettere enn ellers bevisst «avsløre» at det faktisk er en drøm – men hvordan, og hvorfor er det slik? (Jeg mener, det er ikke gitt at man avslører drømmen bare fordi man er i stand til å påvirke handlingen.) Wikipedia er riktignok et leksikon, men det bør vel gå an å ha med teorier så lenge man presiserer at det er teorier. Eller drømmer jeg nå...? :) --Eddi (Snakk) 27. jan 2005 kl.02:11 (UTC)

Min erfaring med å «detektere» en klardrøm er å ta livet av meg. Det er ofte når jeg flyr at jeg begynner å ane at jeg drømmer, og for å finne ut av det flyr jeg f. eks. inn i en høyspentledning eller et gjerde. Da våkner jeg. Jeg har ikke opplevd å fortsette særlig lenge etter at jeg begynner å ane at det er en klardrøm. __meco 27. apr 2006 kl.14:17 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Bevisst drømming. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 01:22 (CEST)[svar]