Diskusjon:Autoimmun sykdom

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Avsnittet nedenfor henviser til en artikkel som setter spørsmål ved om MS er en autoimmun sykdom, ikke om autoimmune sykdommer finnes. Derfor flytter jeg avsnittet hit.Reodor 8. feb 2009 kl. 12:55 (CET)

"Autoimmunitet som konsept er blitt stillt spørsmål ved, selv om oftest tatt som en selvfølge blant mange, er det andre som mener at autoimmunitet ikke er et reellt fenomen. /Multiple Sclerosis Is Not an Autoimmune Disease http://archneur.ama-assn.org/cgi/reprint/61/10/1610.pdf/" Dette usignerte innlegget ble skrevet av Reodor (diskusjon · bidrag) 8. feb 2009 kl. 13:57 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Takk d var en glipp fra min side, men mente ik å si at autoimmune sykd ik finnes , men å belyse at det er en større gråsone i forhold til dette. men jeg er noob i wiki-edit og er helt enig med din edit inntil påstanden får mer substans i form av dokumentasjon :) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Kajducker (diskusjon · bidrag) 12. feb 2009 kl. 10:12 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Autoimmun sykdom. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jun. 2017 kl. 22:01 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Autoimmun sykdom. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 19:57 (CEST)[svar]