Diskusjon:Arthur Arntzen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ønsket artikkel om Oluf Raillkattli[rediger kilde]

Oluf Raillkattli er ført opp på Wikipedia:Ønskelisten. Kanskje vi kan opprette en egen artikkel om ham? Og kanskje også om Stutum og fru Flettfrid Andresen. __meco 12. jul 2006 kl.21:26 (UTC)

Jeg laget redirect fra Oluf Rallkattli til denne artikkelen, da den sier ganske mye om Oluf-skikkelsen.(Rallkattli er skrivemåten som brukes oftest) bombadil 21. nov 2006 kl. 23:39 (CET)

Jeg fant denne klagen i Ivan Kristoffersens biografi om Arthur Arntzen, Han Arthur fra 1997. Slik artikkelen vår står nå, tror jeg ikke den vil passe helt der, men den sier kanskje noe om Arthur Arntzens forhold til kirka og bannskap. Klagen kom til prestefrua fra en bekymret mor da Arthur Arntzen på begynnelsen av 1960-tallet spilte revy til inntekt for Ishavskatedralen, som var under planlegging:

Han Arthur lære han Eivind å bainnes tel inntekt førr kjerka.

  1. ^ Ivan Kristoffersen: Han Arthur, s. 155

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Arthur Arntzen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 17:20 (CEST)[svar]