Diskusjon:Arbeids- og velferdsetaten

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelen bør oppdateres til dags dato. For eks har Trondheim samlokalisert nav-etatene. jeg er ikke sikker på om de er slått sammen som en etat. Martin 11. aug 2006 kl. 13:00 (UTC)


I Sør-Trø er det ingen kontorer i Trondheim som formelt blir NAV-kontorer i løpet av 2006. Det er utelukkende snakk om samlokalisering av etater foreløpig.

Ok. Derfor jeg spurte, rett og slett fordi dette er et emne jeg ikke har peiling på.

Trondheim har ingen formelle NAV-kontorer ennå. De er kun samlokalisert foreløpig (noe de har vært i flere år forøvrig) Hk 16. apr 2007 kl. 21:26 (CEST)

Bør uansett oppdaterast. Skal vel ikkje høyrast ut som om ordninga er 4 mnd gamal, til evig tid... Hordaland 13. des 2007 kl. 09:04 (CET)

NAV-kontorene[rediger kilde]

I og med at NAV-kontorene er et samarbeid mellom Arbeids- og velferdsetaten og kommunene, burde ikke denne delen flyttes til artikkelen om Arbeids- og velferdsforvaltningen?

NAV kontra Nav[rediger kilde]

Dette drøfta me på nynorsk wikipedia. Det er ikkje høve å lage nyord som må stavast med (kun) store bokstavar. Nav sjølv og Språkradet er samde om at Nav ikkje er ei forkorting, men eit eigenamn. Det er såleis ikkje korrekt å skrive ordet «NAV», det må verte Nav.

Utdrag frå diskusjonen på nynorsk wikipedia:

Artikkel i Aftenposten

....

Og då fekk eg faktisk likelydande svar frå Nav og Språkrådet. Ettersom avsendarane ikkje er informert om at eg legg ut meldingane her, fjernar eg signaturane:

Nav: Hei, som det kjem fram i artikkelen du visar til, er det ikkje ei forkorting, men skal sjåast på som eit eigenamn.
Språkrådet: I Statsspråk, bladet for godt språk i staten, hadde me mykje om dette Nav-namnet i fjor. Ut frå det dei sjølve seier, er namnet inga forkorting, og då er "Nav" den einaste rette skrivemåten.

--Hordaland 16. des 2007 kl. 14:26 (CET)

Fusjoner nå.[rediger kilde]

Denne siden bør fusjoneres med Nav sin wikipedia-side. 188.113.95.213 12. jan. 2024 kl. 17:36 (CET)[svar]