Diskusjon:Aragonitt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg venter med innblanding til du er ferdig, Juppi. Hvis vi prøver å lagre omtrent samtidig blir det lett rot av det.

Jeg tenker innledningen blir sterkere ved å nevne at Aragonitt, kalsitt (og eventuelle andre slektninger) er varianter av hovedmineralet.

Avsnitt er dobbel «enter» (linjeskift), og vil gjøre opplegget mere ryddig og lettere å få oversikt på. Mvh: Bjørn som tegner 25. okt 2008 kl. 20:35 (CEST)

Bilde viser en "jernblomst" ikke typisk aragonitt. Se bilde under link. mindat.org. Det er Aragonitt. Så skjør og krystall vakker.Juppi66 26. okt 2008 kl. 02:44 (CET)

Jupp, nydelig, - men jeg tror commons ikke har så flotte eksemplarer avbildet. Jeg har bare flyttet det ene bildet jeg fant i engelskvarianten. Kan du se litt på hvilke bilder som er i bruk rundt om, og tipse om hvilke(t) som vi er best tjent med? Jeg begynner å få litt peil på hvordan «låne» fra andre. Bjørn som tegner 26. okt 2008 kl. 11:08 (CET)

Kan det ikke spøres om det går ann å låne bilde i fra mindat.org? Man får ikke tak i så fine Aragonitt i Norge? Jeg har ikke peil...Juppi66 26. okt 2008 kl. 11:49 (CET)

Så vidt jeg kan se av all teksten med smått trykk under bildet, er der en fotograf også er eier av krystallet og som vet han har et fantastisk sjeldent bilde. Jeg tviler på om han er villig til å nærmest «gi bildet til allmenheten» slik vi gjør på Commons. Nei, vi må nok jakte på det nestbeste. (:-/) Bjørn som tegner 26. okt 2008 kl. 12:08 (CET)