Diskusjon:Ametyst

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forslag;om å forandre str på bilde i malen på siden. Juppi66 26. okt 2008 kl. 19:27 (CET)

Ikke godt mottatt. Malen er laget slik at det er bare «navnet.jpg» eller «navnet.JPG» på bildet som skal inn for å få det riktig. Malen er standardisert for å passe inn som standardvisning.
Hvis du vil bruke andre bilder andre steder til teksten, må du lære deg hvordan kodene virker for å få det til. Og så minner jeg om at det er veldig greit at du bruker «forhåndsvisning» i stedet for å føre alle missene opp i «historikk» ved å «Lagre siden». Noen ser over alle lagrede endringer, og du har gitt meg travle tider bare med å følge med. Du har godt lag med noe - men i likhet med for meg, er billedbruk litt komplisert av og til. Det kan læres, men prøving og feiling er trolig den vanskeligste måten: Prøv bruksanvisningen i stedet - eller formuler gode spørsmål. Bjørn som tegner 26. okt 2008 kl. 21:33 (CET)

Er det meningen at diskusjoner skal stå her til evig tid? Mener jeg har lest at de som er gamle kan slettes. Juppi66 16. jan 2009 kl. 19:56 (CET)

Ja, i grunn. Om diskusjonssiden blir for stor (lang) kan den arkiveres. Hvorfor vil du slette diskusjonen? — Jóna Þórunn 16. jan 2009 kl. 19:59 (CET)