Diskusjon:1997

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er det relevant å ha et eget avsnitt for dataspill på disse sidene? Det kommer til å bli enorme mengder informasjon hvis alt mulig som kom ut i løpet av et år skal legges inn, og jeg er redd for at det som er mer sentralt forsvinner i mengden. Cnyborg 9. jan 2005 kl.00:02 (UTC)

Jeg synes ikke dataspill hører hjemme her. Wolfram 9. jan 2005 kl.00:14 (UTC)
Er det flere som mener noe om dette. Nå er det bare kommet motbør for en slik seksjon; dersom det ikke kommer noe vektig pro-innlegg i løpet av et døgns tid fjerner jeg seksjonen. Cnyborg 11. jan 2005 kl.22:50 (UTC)

Samme for meg, EGENTLIG. Jeg tok det bare med fordi det var fakta. Jeg er nå imidlertidlig personlig for en slik seksjon, vil ikke si det overfloder siden med informasjon - Jeg mener, heh, vi tar kun de sentrale spillene, som er...tja...to? Vil ikke si det akkurat står i vei for noe "Mer viktigere", og til referanse er det jo viktig som statestikk over underholdnings-begivenheter, for jeg stiller spill likeverd med literatur og musikk, så skal det ene få være så må man likeverdig la dataspill få sin plass, om ikke nødvendigvis alle da.-OleManiaC 12. jan 2005 kl.06:38 (UTC)

Som du ser fjernet jeg den ikke. Dersom det holdes til spill som har en spesielle plass i dataspillenes historie - altså de som starter en ny sjanger, eller bringer noe helt nytt til sin sjanger - så har jeg ikke noen store problemer med det. Men dersom det blir lange lister synes jeg det blir litt drøyt. Litteratur- og musikkseksjonene er heller ikke tenkt å være fullstendige oversikter over alt som er gitt ut i løpet av et år, så slik sett vil vel det være en likebehandling. Cnyborg 4. feb 2005 kl.22:59 (UTC)