Diskusjon:1398 Donnera

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen 1398 Donnera er del av underprosjektet Astronomi, som søker å øke antall artikler relatert til astronomi og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Spire Denne artikkelen har av prosjektet blitt vurdert til å være på nivå stubb på kvalitetsskalaen.(Merk at prosjektets standarder kan avvike noe fra øvrige slike vurderinger på Wikipedia.)
Lav Denne artikkelen er av prosjektet vurdert til å være av lav prioritet innen sitt emne.

Mer informasjon om artikkelen

  1. Spire Denne artikkelen er en spire. Hvis du vet noe om dette emnet kan du hjelpe Wikipedia med å utvide den eller foreslå endringer.
  2.  Denne artikkelen er av lav prioritet, det vil si artikkelen bør kun inkluderes i fullstendige statistiske versjoner av Wikipedia.
  3.  Denne artikkelen har blitt automatisk vurdert av en robot. Vurder gjerne om denne vurderingen er riktig, og endre deretter parameteret |bot=ja til |bot=nei
  4.  Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen: